Subscribe to Feeds

Lorem Ipsum Dolor .......

Lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum.......


Va oferim avantajul de a cumpara parfumuri de marca controlata de la cele mai importante case de moda, si va invitam sa alegeti un parfum pe gustul dumneavostra.Parfumuri frantuzesti online-Preturi foarte mici! 100ron respectiv 140ron/buc,va multumim pentru intelegere si va dorim shoping placut!

Despre Parfumuri

Garantia calitatii site nostru garanteaza calitatea superioara a produselor vandute in magazinul  virtual. Toate produsele  vandute prin intermediul acestui site sunt produse 100% originale iar forma  de prezentare este in ambalajul original al respectivei firme. Toate produsele vandute sunt noi si sigilate iar prin intermediul magazinului nostru nu se comercializeaza  Produse Refurbish sau produse second hand.   
Serviciul Buy-back: In cazul in care ati cumparat un produs prin intermediul magazinului si il considerati necorespunzator, sesizati-ne in termen de 7 zile de la primirea coletului de la Fan Courier,  trimiteti-l retur la adresa de ramburs si veti primi banii inapoi in maxim 3 zile
    Daca aveti intrebari in legatura cu produsele pe care le oferim  va rugam sa ne contactati pe adresa noastra de contact. Clientii magazinului nostru merita  ceea ce este mai bun!      Garantia Serviciului 
O comanda preluata este o comanda livrata! www.magazin-de-lux.tk   garanteaza clientilor sai ca din moment ce o comanda este confirmata de catre agentii nostrii, comanda va fi livrata in conformitatea cu instructiunile primite de la client. Daca cautati ceva si nu gasiti pe acest site, va rugam sa ne contactati si vom incerca sa va satisfacem dorinta.   

 Garantia Identitatii    Magazinul nostru se obliga in a nu folosi datele introduse de catre clientii sai pentru alte scopuri decat pentru a comunica detalii legate de tranzactiile initiate de catre clienti.  Toate informatiile furnizate de Dvs. (adresa de email, adresa de livrare, nume, etc) sunt confidentiale,  respectand legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.Atentie!!! Trebuie sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzilor astfel nu raspundem pentru nici un prejudiciu adus .
Garantia Succesului  Vrei sa devii un distribuitor zonal de parfumuri si doresti o colaborare de lunga durata cu un partener serios si un castig pe masura? Magazinul nostru cauta colaboratori in toata tara!                      Trimite un email cu aplicatia ta la adresa       de contact:"  magazinonlinelux@yahoo.com   sau la marfa_lux_galati@yahoo.com  " si vei avea doar de castigat!


Vindem parfumuri originale 100%  la cele mai mici preturi de pe piata!

Pentru o persistare mai indelungata, parfumul trebuie sa faca parte din aceeasi gama din care ne alegem si celelalte produse pentru ingrijirea pielii (sapun, gel de dus, spuma de baie, lotiunea pentru corp, etc.) Datorita faptului ca evaporarea parfumului incepe de la picioare spre umeri, la fel se va desfasura si aplicarea (optional - glezne, in spatele genunchilor, ombilic, clavicule, incheieturile mainilor).



Daca v-au placut produsele noastre, recomandati-ne mai departe prietenilor!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parfumuri de firma

Parfumuri de Top

optimizare
eXTReMe Tracker